Esküvői tüzijáték:A résztvevők számától és a helyszíntől függően ez lehet Party Tűzijáték vagy az ennél nagyobb méretű Tűzijáték Show is, ötvözve egy vagy több Pirotechnikai felirattal, vagy képpel.

taviranyito_vagott

Technikailag ma már könnyen megoldható, hogy az első lövést az ifjú pár indítsa. Ennek élménye felejthetetlen lesz számukra. Ez egy gépkocsi riasztóra emlékeztető egygombos távirányító, mely bármely helyszínen biztonsággal bevethető. Ha az esküvői tüzijáték ajándék, szimbolikusan így adható át a párnak!

 

Csodálatos csillaghullást kínálunk Önnek az esküvőjén. A tüzijáték ha a körülmények lehetővé teszik zenére is indulhat. Először a  földre telepített szikraszökőkutak  világítják be az éjszakát. Az égen közben a menyasszonyi csokor virágait szimbolizáló effektek láthatók a virágoskert valamennyi színében. Ezt váltva csokorbombák, krizantémok, pálma- és fűzfabombák robbannak a magasban, majd római gyertyák aranyozzák be a horizontot. A fináléban a szerelmeseket jelképező szívek, egymásba fonódó karikagyűrűk izzanak a násznép előtt.

A szolgáltatás ára: 150.000.-Ft + Áfa-tól

 Egy lehetséges esküvői tüzijáték látványterve:


I. Kép


Szikraszökőkutak

Lángcsóvák nyitják a tűzijátékot, majd követi a függőleges szikrafüggöny, ami az ég felé tör fel.

Bombetta telepek

Egy-két telep, fel-fel tűnik a háttérben, ami 25 db – 64 db kis bombát lő ki egymás után, melyek 15-20 m magasra repülnek, különböző színűek, fütyülnek, durrognak.

II. Kép

Bombák, kométok

Szintén különböző színes fütyülő, durranó  alakot szinbolizáló bombák mindenféle színben csak nagyobb kaliberben. S mindez ötvözve kométtal, tűzcsővel, ami arany színű  vagy színes csattogó hangú, különböző alakzatot lő ki 15-20 m magasra.


III. Kép


Finálé

Bombákból, rómaigyertyából, nagy telepből összeállított zárókép. Úgy kell elképzelni, hogy minden magasságban történik színes látvány. Közben villogók teszik még érdekesebbé a finálét, ami igazi pompát ad a tüzijáték végére.


Mindezen látványon felül lehetőség van még mint záró látvány:

Feliratra – ( SOK BOLDOGSÁGOT)

Képre – ( Két egybefonódó karikagyűrű, vagy egy szív esetleg amit a megrendelő elképzel)


Fontos tudnivaló: Az engedélyek beszerzése miatt, kérjük 3 – 4 héttel korábban jelezze megrendelési szándékát!

 

 

<<< Következő oldal >>>