Pirográf feliratok, emblémák, logók:


Kültéri tűzijátékaink kiegészítésére vagy önálló látványosságként, meg tudunk oldani pirotechnikai anyagokkal feliratok, emblémák megjelenítését különböző színekben.


Elsősorban azoknak a cégeknek, szervezeteknek ajánljuk, amelyeknek a neve, logója önmagában is reklámhordozó. Az adott cég nevét vagy emblémáját bengál égőkkel jelenítjük meg, melyek egyszerre belobbanva és 60 másodpercig égve színes kis lángcsóvák mozaikjaival a sötét égboltra rajzolják a megjelenítendő képet.


A pirográf feliratokkal a reklámnak egy forradalmian új módszere valósítható meg, különösen a Cégük által szponzorált rendezvények alkalmával. Ez annyira új és látványos jelenség, hogy az emberek emlékezetében biztosan megmarad. Ezzel a módszerrel megjelenített cég neve vagy emblémája, addig soha nem látott vizuális élményt nyújt a szemlélőnek.


Egy színes plakát manapság már nem sokat jelent az embereknek, hiszen lépten-nyomon tucatnyival találkoznak. Arra azonban mindenki emlékezni fog, ha egy rendezvény alkalmával a sötét égboltra vörös, kék, sárga, vagy zöld lángnyelvecskékből álló betűk írják ki a cég vagy a reklámozni kívánt termék nevét illetve rajzolják ki az emblémáját.


Az így nyújtott élmény tovább fokozható egy tökéletesen kivitelezett tűzijátékkal, amely önmagában is tömegeket tud vonzani. Ez olyan látványosság, ami minden embernek tetszik, és igazán nem mondható mindennaposnak. Így közönségcsalogatónak előnyösen alkalmazható mindenféle rendezvényhez.


A pirográf felirat szolgáltatás ára: 9.500.-Ft/80 cm betű + Áfa-tól

A pirográf embléma szolgáltatás ára: egyedi megállapodás szerint


<<< Következő oldal >>>