Szalontűzijátékokról:


Ezen szolgáltatásunk olyan fény és hang effektusokat, különbözõ intenzitású szikraszökõkutakat (0,3 m-tõl 2 m-ig), görögtűzet tartalmaz, amelyeket a rendezvény jellegéhez illeszkedõ díszletekkel kiegészítve biztonságosan tudunk kivitelezni éttermekben, konferenciatermekben és fogadások lebonyolítására alkalmas egyéb helyiségekben is. Ez a nem mindennapi látványosság különbözõ szervezetek rendezvényei, üzleti fogadások vagy családi ünnepek alkalmával a vendégek õszinte csodálatát és elismerését vívja ki minden esetben a megrendelõ számára.

Példa egy szalontűzijátékra:

Egy megfelelően előkészített éttermi asztal tetejére egy kisebb asztalt helyezünk, amelyre egy 3 literes pezsgős üveg kerül. Az üveg szájába 3 másodperc működési idejű 1 méter magasságú szikracsóvát előállító szikraszökőkutat helyezünk. Az éttermi asztal oldalára tortagyertyákat rögzítünk “V” alakban, az asztalra pedig legyező alakzatban kerülnek elhelyezésre az effektek. A pezsgős üveg köré szalonszökőkutat teszünk. Az éttermi asztal elé 6 másodperc működési idejű ezüst színű szikraszökőkutakat helyezünk el, egy speciális kisméretű állványban.

1. kép: Az asztal oldalára rögzített tortagyertyák 30 cm-es ezüst színű szikracsóvákból egymásba érő ” V ” alakzatokat jelenítenek meg
2. kép: Az asztalon elhelyezett tortagyertyák legyező alakzatokat jelenítenek meg.
3. kép: A pezsgős üveg körül elhelyezett szalonszökőkutak 0,5 m-es arany színű szikracsóvákkal veszik körül az üveget.
4. kép: Az asztal előtt elhelyezett szikraszökőkutak ezüst színű 2 m-es legyező alakot jelenítenének meg.
5. kép: Ezután erősebb durranó hang hallatszik, majd a pezsgősüveg szájából 1 m magasságú ezüst színű szikracsóva tör elő. Ezekkel az effektusokkal az üveg kinyitását (durranás), majd a pezsgő habjának kifutását szimbolizáljuk.


<<< Főoldal >>>