Tűzijáték All In ajánlatok:


Igen, mindent bele!

Kiemelt rendezvényeken még az eddigieken is túltevő ajánlatainkat ismerheti meg az alábbi összefoglalóból:


Ezer egy éjszaka  I.

Sportesemények, fesztiválok, reklámkampányok záróműsora egy felejthetetlen tüzijáték parádé. Bombetták és csokorbombák nyitják a programot, majd különféle tüzijáték-rakéták, római gyertyák és tűzmozsarak fölött fűzfabombák és krizantémok bontanak színes képeket az égen. Gyűrű alakú és különleges, Szaturnuszt formáló bombák indulnak a zene meghatározó taktusaira. Ezüst színű üstökösök láthatók a pálmát jelképező megannyi pálmabomba között, bolyongó csillagú “meteorok” úsznak az égen, és színüket váltó csillagbombák kápráztatják el a nézőket. A fináléban óriási durrogások és fütyülések kísérik a csodás óriáskrizantémok látványát, majd a zene utolsó hangsúlyos pillanatában egy óriásbomba hatalmas gömbje szikrázik a magasban.

A szolgáltatás ára: 800.000.-Ft + Áfa-tól


Ezer egy éjszaka II.

Évfordulók, óriás rendezvények felejthetetlen záróakkordja, kiemelt fontosságú eseményekre, önkormányzati rendezvényekre ajánljuk ezt a hatalmas erejű, exkluzív tűzijátékot. A tíz-tizenöt perces műsor biztosan felejthetetlen élmény lesz a rendezvényt látogatók számára. A koreográfia több felvonásból áll, a szünetek éppen a hatást erősítik. A program nyitány zenével indul, melynek utolsó legnagyobb beütésére a tűzmozsarak mellett sivító, durrogó és ropogó hangot hallató effektek százai nyitják a műsort.
Tűzkerekek és vulkánok ontják a szikráikat és különböző kaliberű bombákat lövünk fel, ezek színes csokrokat, gömböket, és krizantémokat rajzolnak az égre. Speciális alakzatok színesítik az eget: szív, meteorok, csóvás, bibés és szirmos-bombák majd egy óriásbomba, melyből 10 kisebb csokorbomba bújik elő. Legyező alakzatban, gyors egymásutánban felröppenő üstökösök húzzák lenyűgöző ezüst csóváikat, felettük krizantémbombák játszanak a színekkel. Kékesen villódzó speciális bombák hintik tele az eget csillagaikkal, miközben hallatják jellegzetes morajló hangjukat. Egyedi építésű, cégünk elképzelései szerint tervezett óriásbombák készítik elő a finálé hangulatát, abban pedig a tűzijátékszerek szinte teljes palettája látható lesz az égen.

A szolgáltatás ára: 1.800.000.-Ft + Áfa-tól


<<< Következő >>>