Tűzijáték show:


A kivitelezés során közel 100 féle termékünkből válogatva, különböző megjelenítési technikákat alkalmazva (sorozatos megjelenítés, tűzkép) a legvarázslatosabb képeket tárjuk a nézőközönség szeme elé. Országos, regionális vagy városi rendezvények alkalmából, vállalatok, intézmények vagy pártrendezvények során egy látványtervezett és megfelelően kivitelezett tüzijáték a résztvevőknek évekig emlékezetes marad, és hírnevet, elismerést szerez a megrendelő számára.


Ebben a kategóriában 3 ajánlatunk közül választhat:


Ünnepi tüzijáték I.

Kiemelkedő partik, nagyobb baráti összejövetelek, társasági összejövetelek látványos műsora ez. A koreográfia alapjaiban az óriási tűzvulkánokra, gyorslövetű bombettatelepekre és csillagbombák fölött bontó csokorbombák képeire épül. Tűzmozsarak és üstökösök törnek a magasba, majd újra színes gömbbombák következnek, ezek készítik elő a finálét, ahol a római gyertyák és speciális pálmafa alakot bontó bombák és gyűrűbombák zárják a műsort.

A szolgáltatás ára: 260.000.-Ft + Áfa-tól


Ünnepi tüzijáték II.

Országos, regionális vagy városi rendezvények alkalmából, vállalatok, intézmények vagy vásárok záróakkordjaként egy látványtervezett és megfelelően kivitelezett tüzijáték a résztvevőknek évekig emlékezetes marad, és hírnevet, elismerést szerez a megrendelő számára. A koreográfia kifejezetten az adott rendezvény jellegéhez igazodó színekre, alakzatokra alapozottan készül. A zene, hatásosan egészíti ki a sokféle, változatos pirotechnikai effektet. Színes gömbbombák, csokorbombák között római gyertyák keresztezik egymást, tűzmozsarak és üstökösök futnak a magasba. Arany színű üstökösök díszítik az eget, a fináléban pálmabombák kápráztatják el a közönséget.

A szolgáltatás ára: 320.000.-Ft + Áfa-tól.


Ünnepi tüzijáték III.

Megnyitók, kongresszusok, konferenciák, céges rendezvények csúcspontját jelenti ez a jól megkoreografált tüzijáték. A szikraszökőkutak között üstökösök és római gyertyák futnak a magasba. Fölöttük tűzvulkánok, bombetták és szemkápráztató speciális bombák egészítik ki a látványt. Fűzfabombák és krizantémbombák bontanak a magasban, színváltós illetve úgynevezett effektváltós gömbbombák és cilinderbombák érdekes látványát sivító rakéták teszik még hatásosabbá. A finálé több nagy bombából álló effekt, mely a magasban 250-350 méter átmérőjű tökéletes gömb alakban bontanak, miközben effektjüket és színüket is változtatják.

A szolgáltatás ára: 400.000.-Ft + Áfa-tól


Természetesen minden esetben a végleges látványtervet és az árajánlatot a helyszínhez, és a megrendelő igényeihez igazítjuk.


 

<<< Következő oldal >>>