Engedélyeztetés:

A tûzijáték megrendezéséhez tûzoltósági állásfoglalás, rendõrségi engedély és esetenként önkormányzati hozzájárulás szükséges. Az adott helytõl és a hivatalok leterheltségétõl függõen a szükséges iratok beszerzése 10-30 napot vesz igénybe. Az engedélyezéssel kapcsolatos teljes körû ügyintézést cégünk minden esetben vállalja.

A tüzijáték fellövésének helyét és idejét pontosan rögzíteni kell, a terület tulajdonosának írásbeli hozzájárulása is szükséges az engedélyeztetési eljárás megkezdéséhez.

Pirotechnikusaink a helyszín megtekintése és a megrendelõ igényeinek megismerése után tesznek javaslatot a lebonyolítás módjára.

Biztonság:

Tûzijátékaink kivitelezése során a TÜV Rheiland által minõsített legbiztonságosabb nyugati és magyar termékeket használjuk. Munkatársaink képzett pirotechnikusok és vegyészmérnökök közül kerülnek ki. Tűzijátékaink kivitelezése során egyszer sem fordult elõ tűzeset.

Terület biztosítása:

A biztonsági zónán belül csak a pirotechnikus tartózkodhat. A biztonsági zónát kordonszalaggal jelöljük. Ha a rendezvény mérete és helyszíne megköveteli a forgalomkorlátozást, útlezárást, ennek megszervezését is koordináljuk.

Telepítés:

A munka nagyrészét telephelyünkön végezzük, ezért a helyszínen viszonylag hamar végzünk az összeszereléssel.

Többnyire rádiótávvezérelt indítógéppel dolgozunk! Ha a helyszín ezt megengedi, akár egymástól távol eső indítási helyről is tudunk egyszerre lőni. Ez a technika megsokszorozza a látvány okozta élményt, ugyanakkor sokkal kisebb a telepítés helyigénye.

Fellövés:

Megbeszélt jelre, vagy pontos időben megkezdjük a műsort.

Helyszín elhagyása:

A tüzijáték végeztével pirotechnikusunk átvizsgálja a területet, és elviszi az esetlegesen megmaradt pirotechnikai termékeket. A felszerelés összepakolása, és a helyszín elhagyása kb.  fél órát vesz igénybe.


<<< Következő oldal >>>