Magamról néhány gondolat:

2003 -ban kezdődött minden. Ott voltam egy kiállításon, melyen Európa legnagyobb tűzijátékos cégei is kiállítók voltak. Gyerekkorom óta vonzódom a tűzijátékokhoz, és ekkor valami megmozdult bennem. A kiállítás Frankfurtban volt, ahol mindjárt megszületett a döntés is: pirotechnikus leszek. Hazajöttem, és már másnap keresni kezdtem, hol lehet pirotechnikusnak tanulni. Így kerültem az akkor hazánk legnagyobb pirotechnikai cégének, a Pirotechnik Kft-nek a tanfolyamára. A tanfolyamot sikeres vizsga, a vizsgát számtalan gyakorlat követte.

Referenciáink:

A legjobbaktól tanulhattam, és mindjárt bekerültem az országos szinten is legnagyobb rendezvényeken szereplő kollégák közé. Így ott voltam 2004-ben a Lánchíd ünnepére készült tűzijátékon,  augusztus 20-i rendezvényen 2005-ben, 2006-ban a Gellért hegyen dolgozhattam. 2006 szilveszterén a Parlamentnél nekem jutott a megtiszteltetés, hogy megnyissam az újévet. Szintén 2005-ben és 2006-ban már önálló munkaként a Budafoki bornapokon 20 perces tűzijátékkal  szórakoztattam a közönséget.

Azóta is számtalan rendezvényen vettem részt. A teljesség igénye nélkül: Törökbálint, Rétság, Érsekvadkert augusztus 20-i tűzijátékai, esküvők, falunapok, születésnapok és szilveszteri tűzijátékok szerte az országban. Seregélyesi Hadik kastély üzleti találkozóján, Népliget Futapest rendezvény záróünnepségén, a Vasúttörténeti parkban szintén én szórakoztathattam a vendégeket.

Egy kis szakmai betekintés:

Villamos mérnökként barátommal sajátfejlesztésű  számítógépvezérelt indítógépet fejlesztettünk, mely lehetővé tesz 140 db, másodperc pontos indítást. Ezzel a géppel  minden igényt meg lehet valósítani, ami egy tüzijáték kapcsán felmerülhet. Computeres indítópultunkat  ma már csak komolyabb tüzijátékon alkalmazzuk.

A technika fejlődése biztonságossá tette a távvezérelt indítógépeket is, ezért leggyakrabban ezt használjuk. Számtalan előnye mellett legfontosabb, hogy a helyszíni telepítés időigénye jelentősen csökkent, valamint eddig nem, vagy csak költségesen megoldható feladatokat is könnyedén megoldhatunk segítségével.

Kapcsolatok:

Az eddigi pályafutásom során nagyszerű kollégákkal ismerkedhettem meg, rengeteget tanultunk egymástól. Erre az ismeretségre alapozva bátran állíthatom, hogy az ország bármely pontján mind látványban, mind biztonságban élvonalbeli tűzijátékra számíthat, ha minket választ!

Remélem hamarosan Önt is a megrendelőim közt köszönthetem!

Róth Gábor

Pirotechnikus

<<< Következő oldal >>>